Pages

Thursday, April 29, 2010

Reunion Ex Irsyad 05-07 ~ Jusco Seremban 2 ~ 25th April 2010

Hari ahad haritu memang hari yang best giler!! Bersituasikan Jusco Seremban, datang2 jer,kitorang pergi makan kat Chicken Rice Shop. Lama betul duduk kat situ. Entah kenapa diorang ni makan lama giler.. Tak kesahla.. Myb diorang banyak benda nak borakkan.. Almaklum dah lama tak jumpa.. Tapi memang best giler la sebab ak da lama tak jumpa Ros n what a great, she was here,standing in front of me! Miss her damn much! Than,kitorang pun borak borak dan borak.. Dah lama tak jumpakan? Perangai masing2 masa dulu2 pun kembali terkeluar. Nazirah dengan bising dan riangnya, Ros dengan melayan si budak comeyl uh, Shahira dengan menjadi pendengars setia kepada 2orang kawan aku tu. Ya Allah,havoc giler masa tuh dengan perangai Nazirah. But I do have fun with them.. Luv u sayang!!



Lepas makan,Muhammad ajak pergi main bowling. Adeh! Kenapalah bowling dipilihnya sabagai aktiviti. Ak dah la da lama tak main bowling. Lebih kurang 2tahun ak tak pergi main. Tapi dah diowg nak,ikut jela kan? Sampai2 je kat bowling centre,Muhammad dengan Zainor pergila order lane,tapi kena tunggu la sebab there are 5 waiting list before us. So kitowang pun pergila solat sekejap. After solat,bermula aktiviti mengambil gambar. Waktu tula waktu yang ditunggu2..ngeh3.. Best gler masa al de gurls kne line up sebab nak ambik gambar. Muhammad, Zainor and Raihan jadi mangsa, kena tangkap gambar kitowang.. haha,sian kowg.. Lama gak lah masa ambik gambar tuh,sampai lenguh mulut dan melebarkan senyuman.. gaa~



Then,kitowang pun pergila main bowling.. Tapi aku dengan Shahira tak main sebab aku malas.. Shahira tak tahula pe alasan dia kan? Moment ni memang best sangat2. Tengok gelagat azhar main bowling, Muhammad yang bola bowlingnyer asyik masuk longkang, Syed yang dapat buat 2 strike.. congrats la syed ea.. Hafiz pulak tak habis kecoh dengan balingan dia. Gaya balingan dia tak boleh blah..hee~



Lepas main,Muhammad ajak pergi food court(well actually,dia tak tahu pun makanan ni ada makanan ni ada kat mana,so ak bagitau dia yang ada kat food court) Muhammad belanja kitowang Abc.. waa!! Eh,lupa plak,game bowling tadi Zainor yang belanja,thanx Zainor.. Muhammad belanja makan Abc,fuh! Memang seronok lah,sebab dah la sedap,pastu tak yah keluarkan duit,lalala~ Thanx Muhammad.. May Allah bless you of your kindness. Then,it was Taufiq treats. Dia belanja lak kitowang makan roti,lagilah best. Confirm kenyang sampai malam esok.. muahahaha! Lepas tuh,some of us nak pergi tengok wayang,tapi kebanyakannya dah balik. Aku lak tak pergi wayang sebab show dia hbis pukul 6,lambat sangat. Lagipun da janji dengan my dad nk balik pukul 5. So,tata 4 my friends..





By the way, untuk kawan2 yang tak dapat ikut sama,tapela.. Lain kali kita buat lagi.. Boleh semua orang.. I enjoyed my day! Thanx 2all my friends.. May Allah bless you..
And for my beloved, Ros Amalina, Siti Nazirah and Nurshahira Ashwani, ily~

No comments:

Post a Comment