Pages

Wednesday, December 1, 2010

I'm back!

L.A.M.A.
S.U.D.A.H.
T.A.K.
P.O.S.T.
B.E.N.D.A.
B.A.H.A.R.U

yes! sangat lama dah tak post benda baharu. tak ada idea kot. habis pikir dah sebenarnya. nak kata tak ada perkara yang menarik berlaku sepanjang cuti, ada je sebenarnya. tak adalah bercuti pergi tidur-tidur kat hotel macam dulu, cuma jalan jalan dan jalan lagi. nama pun jalan-jalan kan, sudah semestinya penat. tapi best jugak. macam-macam benda baharu belajar. kalau tak pergi jalan-jalan,duduk kat rumah lah jawabnya. dan buat apa? siapkan nota mana yang berlompong lagi. banyaknya masya Allah. nasiblah kan, siapa suruh tangguh tangguh kerja. ahahaha


 MAHA, Serdang. 29112010


haritu, rasa gembira sangat dapat pergi tengok wayang. maklumlah,kali terakhir tengok wayang pun dengan kawan dulu, cerita Lagenda Budak Setan. itulah yang terakhir. dan haritu tak sangka betul my abang ajak pergi tengok Harry Potter and the Deathly Hallows. AWESOME! sangat best. erm,sebenarnya boleh tahanlah. cuma tak sabar-sabar nak tengok yang second part punya. sangatlah lama nak tunggu next April. haish! dan yang lagi nak tambah bestnya, my kakak pulak belanja tengok wayang lagi. wah lahai! heaven sangat lah tu rasanya. jadi me dengan adik pun tengoklah cerita Rapunzel A Tangled Tale. sangatlah comelnya Rapunzel tu. Eugine pun boleh tahan macho. tergelak-gelak tengok cerita tu. bukan apa,kelakar sebab terdengar wayang tu riuh dengan gelak tawa kanak-kanak. so bad,saya sesat kat wayang tu. ahahaaha!  
credits to my abang and my kakak. love much from me =)

apa lagi nak cakap? ouh sudah lupa. my friend yang sorang ni dah mula tanya-tanya,bila nak ajarkan dia Bahasa Melayu. oh dear, almost lupa pasal tu. maaflah kawan,bukan sengaja lupa,cuma cuti ni agak sibuk,jadi hal-hal lain memang tak ada dalam fikiran. takpe-takpe,sebagai balasan atas keterlupaan saya, saya akan tetap cari hari untuk kita belajar sama-sama ya. i will. just wait for that day to come. tapi jangalah bila saya dah tetapkan tarikhnya,awak pulak tak boleh datang. memang lah cannot go kan. hehehe

sebenar-benarnya,saya sangatlah merindukan kawan-kawan saya. HANNA. HAJAR. NORA. IQLIMA. AIDA. EKIN. ROSE. DILA. FITRI. AKMAL. FARHAN. kawan-kawan yang sangat buat saya jadi happy. lama kan sebulan setengah ni? bagi saya sangat lama. hemm... i miss you guys a thousand lah. what to do?

p/s: nak sangat jumpa yang tersayang yang dah lama tak jumpa. =)


3 comments:

  1. ajak jela diorg kua sbn..pe r..mamat

    ReplyDelete
  2. ingat senang ke nak gather diorang semua.
    banyak kerja tuh =)

    ReplyDelete
  3. klau nk,mst jd nya..
    tgk niat aje..
    an
    an
    hahahha..mamat..

    ReplyDelete