Pages

Tuesday, December 21, 2010

Port Dickson


pada hari selasa
mulakan perjalanan ke port dickson
sampai hotel dalam lingkungan pukul 2 lebih
check in di tingkat3 bilik no 13
lepak- lepak kejap sebab parents dengan abang pergi merayau port dickson
cari kedai makan paling best lah kot
lepas solat asar terus terjun laut ;)
best!
sebab tahun lepas tertunda, tak dapat pergi
tahun ni dapat pergi lagi. hehe
lepas maghrib pulak, it''s dinner time
kami menuju ke kedai ikan bakar
suprise!
sangatlah ramai orang yang makan kat situ
serius ramai! lama betul menunggu
overall dish, boleh tahan lah
ingatkan balik dari dinner, nak lepak kat tepi pantai
tapi hujan lah pulak. 
tak boleh menyanyi dengan gitar. sedih jer~ 
so balik bilik, apa lagi?
lepak depan tv jelah jawabnya

next day,agak lambat sikit mandi laut
daripada tahun-tahun sebelum ni
sebab apa?
sebab ombak besar sangat
mak tak bagi turun
agak-agak dah lama tunggu
barulah turun pergi mandi
hahaha. ombak tetap besar jugak
tapi tulah yang bestnya
main apa?
main kejar ombak. muahaha
best gila. datang je ombak besar
terus kena lipat. syok!!

serius. dah banyak tahun pergi bercuti kat sini pun
kali ini yang paling best
credits to my mum and dad :)

No comments:

Post a Comment