Pages

Saturday, January 8, 2011

Jamal Abdillah best!

okeyh! on9 jugak akhirnya. azam baru kot. tahun 2011, kena disiplinkan diri. kuatkan jati diri. kawal diri. semua yang berkaitan dengan diri pun boleh jugak lah. sepanjang seminggu tak on9 ni, macam-macam yang terjadi. ingat nak post pasal ada satu kawan ni. dia bagi surat. tapi satu kerja pulak nak scan surat tu lah bagai. lain kali jelah eh.

anyway. sabtu. 7 Januari 2011. 8.30. pergi Istana Budaya. untuk apa? hei. hei. saya ada konsert lah. muahaha. takde der. kitorang pergi tengok konsert Jamal Abdillah of course. masuk ni dah dua kali. dah macam rumah kedua pulak IB tuh. heee. kitorang sampai IB awal sebab taknak tersekat kat highway. rezeki sampai awal. terjumpa pulak Jamal Abdillah kat lobi IB. fuyoooh! tergamam ayah. last-last, saya yang menyedarkan keadaan. so my parents pun posing lah dengan dia. klik. klik. best! tapi me and add tak ambik gambar dengan dia pun. malu ah! ahaha. kitorang ambik gambar dengan patung Jamal Abdillah je. okey lah tuh kan ;)

then lepas solat asar kat situ, sementara tunggu solat maghrib, kitorang makan kat cafe situ. rezeki lagi kot. dapat jumpa Misha Omar. muahaha. dia makan dengan kawan-kawan dia kat meja sebelah kitorang. tapi kitorang takde lah nak ambik gambar dengan dia. sebab dia tengah busy on the phone. tapi dia serius cantik. lemah lembut. berbudi bahasa. wahlahai.

lepas maghrib, tepat 8.30, dah boleh masuk hall. layan  lagu-lagu Jamal Abdillah. memang super duper power lah suara dia. tambah-tambah dia nyanyi lagu Azura without music. meremang. gemersik habis. :)). around 11p.m, konsert pun tamat. kitorang pun balik.


p/s: pictures? tak nak letak. sebab tak lawa pun. ngahaha

2 comments: