Pages

Tuesday, January 25, 2011

Kawan yang Menghilang



masuk minggu ni 
dah hampir genap sebulan
saya tak berhubung dengan dia
tak tahu mana silapnya
dia sibuk?
dia malu nak mula dulu?
dia nak saya mula dulu?
dia dah hilang nombor saya?
mana satu?
mungkin dia sibuk
sebagai orang yang penting
yang banyak memegang jawatan tugas
memang tak ada masa macam dulu-dulu
memang terasa bila dah lama tak berhubung
yelah. dulu boleh dikatakan selalu
sekarang? seminggu sekali pun tak
saya takut nak mula dulu
takut dia busy. atau tak ada kredit. atau tak nak message saya lagi
entah lah. susah bila hati orang ni tak boleh dibaca
takpelah. saya tetap tunggu
saya tak pernah lupa
message lah saya bila free
saya tunggu


p/s: hope dia baca post ni. :)



2 comments: