Pages

Wednesday, March 30, 2011

Please come!

serius
rasa tak tentu arah bila dia tak datang harini
bukan sekali ni dia tak datang
banyak kali dah
tapi tak tahu kenapa harini rasa macam serba tak kena sangat
rasa sunyi sungguh
rasa tak best
rasa ditinggalkan
rasa terperuk sorang sorang
arghh!

now I know kenapa saya rasa serba tak kena
dia demam rupanya
patutlah..
macam ada instinct je kan. hehehe
adui. lambat betul saya tahu
tu pun bila Iqlima bagitahu
dear. kenapa tak bagitahu I?
i thought u tak datang sebab lain
okey. okey
get well soon
hope u datang esok. datang lah eh :)

p/s: hanna. datang lah eh. I tak suka duduk sorang sorang :(


No comments:

Post a Comment