Pages

Saturday, March 19, 2011

Lelaki Memasak - Seksikah?



semalam terbaca kat surat khabar

LELAKI MEMASAK - SEKSIKAH?
and I'll say YES!
kenapa lelaki memasak nampak seksi?
well here is my opinions 

1.diorang dah memecah tradisi.
selalu kita tengok mothers yang memasak right? well  itu dah menjadi kebiasaan.
tapi bila lelaki memasak. awesome! jarang jarang lelaki nak memasak.
jauh lagi yang terer bab memasak.

2. diorang nampak gentleman
hei hei. ingat lelaki yang tolong bukakkan pintu or tolong belikan panadol or bagi girl jalan dulu je ke nampak gentleman. lelaki yang memasak pun gentleman okey. bukti?
diorang tak kesah nak kotorkan diri dengan cili atau membusukkan diri dengan bau bawang kat dapur.
diorang sanggup pergi dapur untuk tolong isteri dia memasak. sweet yaw!

CONCLUSION!!
lelaki yang memasak ialah lelaki yang terbaik.
wanita memasak. satu kemestian
lelaki memasak. satu bonus untuk anda!

orang cakap lelaki masak ni untuk ambik hati teman wanita atau isteri
ada jugak cakap lelaki masak sebab hobi.
I don't care what they said about that.
for me, men who cook is so damn hot. you're rock!



p/s: suka tengok ayah memasak. ayah. you look sexy in that way. HAHAHA



No comments:

Post a Comment