Pages

Saturday, April 23, 2011

Book + Fair = Exhausted!


Book Fair
memang dua perkara je yang berkaitan
PUAS. PENGSAN
ya Rabbi
memang tak larat nak survey satu bangunan tu
turun naik turun naik mencari buku
nasib baik eskalator ada
tapi memang puas sangat dapat buku yang dicari
tapi actually ada jugak buku yang tak sempat nak beli
so ambik kesempatan nak pergi lagi
sabtu depan
dengan kawan-kawan pulak
yeay!
HANA. NORA
jom! jom!



p/: bawak duit lebih. nanti termenung tengok buku. tak dapat beli  =p


7 comments:

  1. aargghhhh!!! nak pegi jugakkk...mahal tak bku yg ade kat c tu...? paling murah berapa hengget? harap2 laa duit turun dr langit,dpt laahh aku pg PWTC tuhhh...kahkahkahkah...(mmg x laa kan)
    -LimaHumaira-

    ReplyDelete
  2. jom lah. ikut ramai2 lagi best.
    tengok jenis bukulah. ada yang sale sampai
    rm4 - rm10 sebuah. try tengok lah. :)

    ReplyDelete
  3. owhhh yeaahhh...ikutkn ati mmg nk pg...tp,tgk laah mcm mne dolu... aku try pujuk mak aku utk mmbnrkn aku pegi n kluarkn duit...kihkihkih... skang nie keter msuk bengkel,mak aku byk pkai duit...tu yg cba nk usha2 kluarkn duit biasiswa tuhhh...hrap2 mak aku kasi...hehehehe... :-D
    -LimaHumaira-

    ReplyDelete
  4. ouh. i see. takpelah ima. aku taknak paksa2. cuma aku harap sangat ko dapat pergi. spend time dengan kawan2 boleh buat aku happy tersangat amat. hee

    ReplyDelete
  5. akak blog akak yg kaler pink neyh cweeeeet sgt-sgt ! sukasuka ! :)

    ReplyDelete
  6. really? thanx dear. actually akak taksuka sangat terlalu pink ni.
    tapi nampak comel kan, guna jelah :)

    ReplyDelete
  7. a'ah comel gila . siyes !

    P/S : fitrahilyana memang pink maniac ! haha

    ReplyDelete