Pages

Saturday, April 30, 2011

Bookfair. 2nd time.


again
2nd time
pergi PWTC

BOOKFAIR

yeayyy!
sangatlah seronok
tak terkata seronok eh
dapat pulak buku yang ditunggu-tunggu dari sabtu lepas
rasa macam lepas letak eyemo kat mata gatal
lega gila..

tapi kalau nak cakap pasal perjalanan
sumpah taknak naik komuter pergi sana lagi tahun depan
tak tahu kenapa harini

ORANG RAMAI
DATANG BERDUYUN-DUYUN
MACAM NAK PERGI KONSERT

kat stesen seremban je dah sesak
belum sampai bandar tasik selatan lagi
campur dengan manusia kat sana
mengucap panjang jelah


kat PWTC tak payah cakap lah
rasa macam nak kerjakan haji pun ada jugak
berjalan dari satu booth ke satu booth
berhimpit-himpit sambil berjalan
langgar sana. langgar sini

anyway
puas tetap puas
having fun gila

HANA
NORA

hangout dengan korang memang best
sumpah tak tipu
love it!




p/s: tahun depan kalau ada lagi, fikir 8 kali nak pergi naik komuter ke tak.
fyi. ini kali pertama saya pergi kl naik komuter, without my family! freakyy..





2 comments:

  1. hahahaha.....adat meyh nak komuter nk plak segala mcm jakun kuar nk g pwtc..hehehe...aq akn pkse ko gak nek komuter..no matter wat..heheheeh

    ReplyDelete
  2. ui. aku tak naik komuter kalau macam sardin dibuatnya aku. hahaha

    ReplyDelete