Pages

Wednesday, June 29, 2011

Monday, June 27, 2011

Broga Hill



Saturday
25th June 2011
4.30 am from school
more an hour to reach the first peak
there are 3 peaks 









THE BEST MOMENT EVER IN MY LIFE


Wednesday, June 22, 2011

Kasih yang Terakhir

ya Allah ya Tuhanku
pudarkanlah rasa hati ini
hilangkan lah
bukan ini yang kuharapkan
ya Tuhan
bukan dugaan ini yang ingin kutempuhi
ku perlukan cubaan dalam kehidupan
tetapi bukan kasih yang tak diterima
bukan dugaan ini
bukan ya Allah

aku tak mengerti, kenapa dia yang ku pilih
aku tak mengerti, kenapa dia yang dirindu
aku tak mengerti, kenapa dia yang aku perlukan di sisi
aku tak mengerti, kenapa dia yang kutunggu
adakah jawapannya ya Tuhan?

aku hanya mampu berharap dan berdoa
jika benar kasih ini bererti untuknya
jika benar kasih ini dihargainya
aku merayu padaMu
aku mohon padaMu
janganlah Kau hadirkan yang lain dalam hidupku
janganlah Kau goncangkan hatiku untuk yang lain
biarlah rasa ini abadi
biarlah hati ini hanya untuknya
biarlah kasihku ini kasih yang terakhir

tetapi jika bukan dia takdirku
hilangkanlah dia dari ingatanku
hapuskanlah rasa ini ya Allah
rasa yang membebankan ku
rasa yang menyakitiku






Friday, June 17, 2011

Doraemon. Goodbye.



 
 
 
 
p/s: meraung tengok video ni. (okey over sangat)

Stop. Now!




BERHENTI BERHARAP
BERHENTI BERHARAP
BERHENTI BERHARAP
BERHENTI BERHARAP
BERHENTI BERHARAP
BERHENTI BERHARAP
BERHENTI BERHARAP
BERHENTI BERHARAP
BERHENTI BERHARAP
BERHENTI BERHARAP




letih tangan nak type 40kali. sebab mak kata,kalau kita cakap 40kali, akan dimakbulkan

tapi...



Wednesday, June 8, 2011

I wonder...




when you smile at me
I wonder...
how sincere your smile is?
is your smile comes from the bottom of your heart?
are you smile at me as the same as you smile to the other girls?
are your smile is one of your way to show that you have a feeling as I do?

cause when I smile at you
all I do is smiling as sincere as I can
praying that you will understand
as if my smile is only for you
and I have a crush on you

when you look at me
I wonder...
what are you thinking?
what are you going to say to me?
did you feel the same as I do?

cause when I look at you
all I do is staring at you
hoping that you will realize  
that I want you by my side
as if my heart is falling for you
but there is nothing that I can do



 
"that should be me holding you hand. that should be me making you laugh. 
that should be me this is so sad. that should be me... that should be me..."



Monday, June 6, 2011

Wedding!




5th June 2011
Alhamdulillah berjalan dengan lancar
semuanya puas hati
terima kasih untuk saudara mara yang sangat membantu
achik makteh maksu
maklong maklang makndak paktam pakteh pakchek pakcik pakuda pakcu
makchek yang tiap2 hari datang dengan anakandanya untuk menolong
dari tolong isikan goodies, buat bungai rampai, ikat bunga telur
terima kasih adik2 tolong kitorang
thanx jugak untuk my sayang hanna
sebab datang hari jumaat tolong i untuk doa selamat
sayang u tak ikut sekali pergi akad nikah
thanx a lot anyway dear
terima kasih untuk semua tetamu yang sudi datang
sudi bagi hadiah yang best2 dan sudi bagi sumbangan
thanks a lot untuk kawan2 tersayang yang datang
kehadiran korang amat menggembirakan saya
and thanx bagi hadiah tu. tak sangka korang bagi hadiah
so overall, thanx untuk segala-galanya








p/s: rasa hampa. tak tahu nak tunggu bila baru dapat kesempatan untuk itu. kan hana?