Pages

Monday, June 6, 2011

Wedding!




5th June 2011
Alhamdulillah berjalan dengan lancar
semuanya puas hati
terima kasih untuk saudara mara yang sangat membantu
achik makteh maksu
maklong maklang makndak paktam pakteh pakchek pakcik pakuda pakcu
makchek yang tiap2 hari datang dengan anakandanya untuk menolong
dari tolong isikan goodies, buat bungai rampai, ikat bunga telur
terima kasih adik2 tolong kitorang
thanx jugak untuk my sayang hanna
sebab datang hari jumaat tolong i untuk doa selamat
sayang u tak ikut sekali pergi akad nikah
thanx a lot anyway dear
terima kasih untuk semua tetamu yang sudi datang
sudi bagi hadiah yang best2 dan sudi bagi sumbangan
thanks a lot untuk kawan2 tersayang yang datang
kehadiran korang amat menggembirakan saya
and thanx bagi hadiah tu. tak sangka korang bagi hadiah
so overall, thanx untuk segala-galanya








p/s: rasa hampa. tak tahu nak tunggu bila baru dapat kesempatan untuk itu. kan hana?



No comments:

Post a Comment