Pages

Monday, August 1, 2011

Futsal Time


Ok fine. Saya memang tak main futsal. Kenapa? That you should ask my dad. whee. well actually I don't really care about it (nak nangis jugak lah bila tengok kawan2 practice main futsal). yang penting I had my really great time witth my lovely friends. I know someone said that main futsal ni macam menggedik lah apa lah bagai. okey than, tak apa lah kan. janji badan sihat, tubuh cergas, minda cerdas. orang nak cakap apa, kita siapa nak halang. right? walapun team "kami" (saya tak main pun) tak dapat no1, we don't care much with it. asalkan fun, kan? okey la tu. so here, saya ada selitkan beberapa je gambar sebab kalau nak letak 300 lebih gambar tu semua, memang tak muat lah kan. 



The Reds. please don't call us The Red Warrior!


Fawwas as the referee 


Now it's Sufi's time to become the referee 


The style of the winner


Can you see how awesome it is?


Cooling themselves


Comel. Don't they?


We all are loving friends. auww..



2 comments: