Pages

Wednesday, December 14, 2016

Hai!

When you have no one to talk to, but you really need a medium to listen to your story, then you will find your blog back. So here I am.

Kalau dulu, blog ni jadi tempat nak cerita macam-macam, kalau dulu blog ni jadi tempat nak share all kind of things, tak kira happy ke sedih ke, tapi now ni, bila dah berumur 20-an ni, blog ni jadi tempat meluahkan je rasanya. Sebab bila dah besar ni, bukan senang-senang boleh cerita masalah kat orang lain. Bukan tak percaya, tapi bila kita ada masalah, kita memang perlu terus meluahkan, pada masa itu. Tapi mostly sekarang ni, member pun ada yang belajar, and ramai dah kerja. So, semua-semua tulah buat kita rasa malas nak bercerita dengan orang. Eloklah rasanya berkata-kata kat sini je.

Actually time berperasaan tu, macam-macam je rasa nak cakap. Tapi bila dah cool down, and tiba-tiba menghadap blog kononnya nak post entry, terus hilang idea apa nak cakap.

Ouh haa cuma nak cakap sikit je...

LETIH

SEDIH

KECEWA

okaybye